Kleurenanalyse

Ontdek jouw unieke kleurcombinatie(s)

“Wat zie je er moe uit vandaag”
“Heb je een druk weekend gehad?”
“Kijk je weleens in de spiegel en denk je; “dat kan beter” en is winkelen geen feest?”

Geen nood! De essentie van een frisse en gezonde uitstraling ligt grotendeels in weten welke kleuren bij jou passen! Een kleurenanalyse geeft jou de informatie waarmee je miskopen eenvoudig voorkomt en voortaan stralend door het leven gaat.

Tijdens een kleurenanalyse kijk ik naar de unieke combinatie van je huid- , haar- en oogkleur. Gedurende de analyse ontdek je het verschil tussen koele en warme tinten en het effect van de juiste kleuren op je gehele uitstraling. Deze analyse is zowel voor dames als heren als ook voor groepen te boeken. Dames ontvangen tijdens de analyse ook direct make-up advies waarmee eenvoudig en snel een frisse look gecreëerd wordt.

Na de analyse weet je niet alleen welke kleuren je het beste staan, maar ook hoe je deze slim kunt toepassen en combineren.

Om na het advies niet te vergeten wat je hebt ontdekt, heb ik verschillende mogelijkheden aan kleurenwaaiers, waaronder een persoonlijk op maat gemaakte kleurenwaaier. Door een kleurenwaaier mee te nemen als je gaat winkelen, weet je zeker dat je altijd met een kledingstuk thuiskomt waar je blij van wordt en blijft!

REACTIES
REACTIES