Ik vond het een erg geslaagde ochtend, leuk en gezellig. En inspirerend. Na afloop ben ik nog even gaan winkelen in Beuningen en kwam bij de HEMA een blauwe trui tegen, die heb ik meteen meegenomen. Mijn man vond het resultaat ook geslaagd , hij vond het heel mooi. De shadow magnet werkte goed trouwens.
read more

Esther van Tienen

Vandaag mijn tenniskleding gekocht met de kleurenpas. Enorm succes. Ik zie nu ook het verschil. Ben zo blij met onze keuze om naar jou te zijn gekomen. Je voelt je meteen thuis en je betrokkenheid is groot. Ik zal je aan iedereen aanbevelen. Iedere vrouw zou dit moeten doen.
Groetjes, Annemieke

Annemieke Winters

Doordat ik helaas de afgelopen jaren flink wat kilo’s was aangekomen, verstopte ik me in donkere kleuren en had maar 1 stijl. Je hebt me laten zien dat de oude ik best terug kan komen, ook al is het in een paar maatjes meer… Ik ben echt heel blij met jouw nieuwe ideeën, en met het feit dat ik de felle kleuren weer aandurf! De afgelopen tijd heb ik al meerdere complimenten ontvangen! Dus Marieke, nogmaals dank!

Terry van der Linden

We hebben een erg gezellige dag gehad en erg leerzaam, ondanks dat ik al eens een kleurenanalyse heb gehad. Maar het opmaken vond ik echt erg leerzaam. Ik maak me niet dagelijks op! Maar ga dat nu zeker vaker doen.

Gerry Westerhuis

Ik heb samen met mijn dochters Claudia en Bianca en mijn moeder in febr. jl. een kleurenanalyse bij jou gedaan ivm mijn a.s. huwelijk 20 mei jl. Ik wil je nog steeds bedanken voor je advies want ik heb er veel aan. Zeker de make-up die gebruik ik elke dag en ook met de kleurenwaaier kan ik goed uit de voeten.

Ellen van der ZandenKlant

Dank voor de informatieve en humorvolle middag afgelopen zaterdag, we hebben het zeer naar onze zin gehad.

Vriendelijke groet,

Geert RootmensenKlant