Hartelijk dank voor de leuke foto’s, het was een zeer leuke ervaring om dit te doen met mijn dochter. Wij gaan aan de slag met de nieuwe kleuren, het is voor mij wel even wennen om deze omschakeling te maken maar dat gaat zeker goed komen.

Hoi Marieke, wil je nog even complimenteren met de enorm professionele en goed verzorgde dag. We vonden het allemaal geweldig en erg gezellig, we hebben echt genoten, nogmaals dank!

Met vriendelijke groet, Mirjam, Rianne, Iris en Yvon

Mirjam, Rianne, Iris en Yvon

  Afgelopen weekend weer op shop event geweest. Weer een gastvrije ontvangst, mooie kleding en dankzij advies en tips van Marieke weer goed geslaagd naar huis. Tot oktober!

Yvonne

Yvonne

Wat leuk om bij het Shop Event van Marieke ervaring te kunnen opdoen met mijn ‘kleurentype’.
Dat gaf de mogelijkheid om te oefenen met het vinden van mijn zomerkleuren.
Daarnaast sloot Marieke goed aan bij mijn stijlwensen.
Ik ben dan ook tevreden en met leuke kleding naar huis gegaan.

Groet, Marjolijn

Marjolijn

Het Shop Event is voor mij een avondje uit.
Het is gezellig en je ontmoet allerlei vrouwen die er allemaal weer leuk uit willen zien.
Nou dan zijn ze wel op het goede adres. Er is veel te zien en te passen en met de adviezen van Marieke en haar team gaat eigenlijk iedereen met een leuke outfit naar huis.
Ik kijk weer uit naar het volgende event….

Groetjes Jacky

Jacky

Het was voor mij heel fijn om zo relaxed te zoeken en de kleding te passen. Ik vond het een fijne ervaring en ook de gezellige ontvangst. Dit is een keer
heel iets anders dan in een winkel.

Joke

Joke

Zaterdag 13 april 2019 heb ik de pop-up-shop van Marieke bezocht. Ik kon, met hulp van Marieke, rustig kleren passen en stijlen uitproberen. Ik ben goed geslaagd en vond het een bijzonder prettige manier om een nieuwe uitstraling te creëren. Gelukkig organiseert ze in het najaar de volgende pop-up-shop.

Jacoba

Jacoba

Ik vond het een erg geslaagde ochtend, leuk en gezellig. En inspirerend. Na afloop ben ik nog even gaan winkelen in Beuningen en kwam bij de HEMA een blauwe trui tegen, die heb ik meteen meegenomen. Mijn man vond het resultaat ook geslaagd , hij vond het heel mooi. De shadow magnet werkte goed trouwens.

read more

Esther van Tienen

Vandaag mijn tenniskleding gekocht met de kleurenpas. Enorm succes. Ik zie nu ook het verschil. Ben zo blij met onze keuze om naar jou te zijn gekomen. Je voelt je meteen thuis en je betrokkenheid is groot. Ik zal je aan iedereen aanbevelen. Iedere vrouw zou dit moeten doen.
Groetjes, Annemieke

Annemieke Winters

Doordat ik helaas de afgelopen jaren flink wat kilo’s was aangekomen, verstopte ik me in donkere kleuren en had maar 1 stijl. Je hebt me laten zien dat de oude ik best terug kan komen, ook al is het in een paar maatjes meer… Ik ben echt heel blij met jouw nieuwe ideeën, en met het feit dat ik de felle kleuren weer aandurf! De afgelopen tijd heb ik al meerdere complimenten ontvangen! Dus Marieke, nogmaals dank!

Terry van der Linden